PRESSEMEDDELSE: NYT OP SYSTEM DK

 

 

OP System har i sin tid i Danmark altid været kendt for at sælge og servicere de kendte 3 brand Doppstadt, Sennebogen og Rubble Master.
Og dette har vi tænkt os at fortsætte med mange år endnu. Men vi har i Danmark igennem en længere tid ønsket os mere fokus på salg og service både Innhouse men også ude hos vores kunder. Derfor har en omstrukturering af vores virksomhed også været en nødvendighed for at kunne leve op til de høje kravog standarder der gælder en virksomhed som OP System.
I august 2020 Startede Henrik Kildegaard som ledende salgschef i huset og i tæt samarbejde med ejerkredsen af OP System. I Sverige har der været lagtfuld fokus på at nå frem til et ny start af OP System og fremtidssikre virksomheden og ikke mindst vores kunder.


Der har været 3 hovedpunkter som vi har fokuseret på:

1. Reservedele/sliddele. Vores lager i Løsning har gennemgået en stor ombygning og er nu blevet sammenlagt og decentraliseret med vores Svenskehovedlager som dagligt varetager alle ekspeditioner til vores afdelinger i Norge, Finland, Sverige samt Danmark. Dette betyder at vi nu kan tilbyde allestumper til vores kunder som det vi kalder ”over night” levering. Med andre ord betyder det at de dele som kunderne bestiller i dag, leveres til os eller kundensenest dagen efter kl. 07.00 Vi har desuden stadig almindelige sliddele på vores lager i Løsning, lige som vi nu også har fået etableret vores egen”trykslange” stand, så vi selv kan producere stort set alle nødvendige hydraulikslanger hjemme på vores eget værksted.

2. Montørstaben er blevet udvidet, vi har nu fordoblet antallet af montører i vores team og vi har specialister inden for vores 3 Brands. Vores stab af specieltSennebogen-specialister er blevet udvidet, og vi vil i fremtiden have meget mere fokus på dette område både på salg og service siden. Som daglig leder harvi ansat Frank Bjarno som Værkfører og Servicechef. Frank kommer fra en lignende stilling hvor han i mange år har haft med netop Sennebogen at gøre.Allerede fra Nytår 2021 vil Frank være en naturlig del af OP System.

3. Salgsafdelingen er også blevet tilrettet for at skabe fokus på vores produkter, og vi har både hentet nye ansigter ind, samt brugt det kæmpe knowhow viallerede har i huset. For Doppstadt-produkterne har vi valgt at omskole Søren Steffensen som har haft stillingen som servicechef i huset, til salgsspecialist pådette område. Søren har med over 25 års erfaring inden for netop Doppstadt  en stor og naturlig viden om alle Doppstadt-produkterne, og er allerede et kendtansigt hos størstedelen af vores kunder i dag.
For vores produkter inden for Sennebogen Har vi fra Nytår ansat Morten Espersen som kommer med bagagen fyldt af viden fra en stilling som sælger, netopSennebogen.
Henrik Kildegaard fortsætter i OP System som salgschef og vil ud over dette have sit speciale inden for Rubble Master. Med dette salgssetup er vi sikre på atOP System vil være i stand til at varetage alle nødvendige funktioner inden for salg og rådgivning af vores nuværende og fremtidige kunder. Ud over at hversælger har sit speciale inden for hvert sit Brand, vil alle selvfølgelig kunne servicere og rådgive inden for hele OP Systems område.

Vi går en spændende fremtid i møde. Og som en ekstra smørklat har vi pr. 11 januar ansat Fredrik Hagwell som Adm. Direktør mellem OP System Sverigeog Danmark, for at styrke vores tætte samarbejde imellem vores Nordiske lande. Vi vil selvfølgelig som altid være at finde på vores adresse i Løsning hvorder ligeledes vil være både brugte og nye maskiner på lager.
Fra alle os i OP System ønsker vi et godt og lykkebringende nytår.

Mats Olofsson
Adm. Direktør 

Senneb Doppstadt

Mere fokus på service og salg skal få OP System tilbage i førertrøjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

senneb 870

OP System er førende inden for maskiner fra Sennebogen, denne nye nedrivnings maskine ”870 E” er på programmet.

 

Presse meddelse NYT OP SYSTEM DK.pdf

 

 

UPP