Velkommen til OP’s verden

OP System AB har over 25 års erfaring inden for salg og servicering af entreprenørmaskiner til affald-, skrot, genbrugs- og materialehåndteringsbranchen.

I løbet af disse år har vi leveret over 1000 maskiner til kunder i hele Norden. Sammen med nogle af verdens førende leverandører kan vi tilbyde komplette maskinløsninger til fremtidens udfordringerne inden for materiale- og genbrugsbranchen. Vores nye hovedkontor ligger i Landskrona i Sverige. Der er bygget et nyt supermoderne anlæg på over 6.000 m2, som huser hovedkvarteret for OP System Norden med salg, serviceværksted og reservedelslager. I dag har vores virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Finland en omsætning på godt 300 millioner SEK. 

Genbrugsindustrien er en del af fremtidens industri, hvor der hele tiden udvikles nye løsninger til genanvendelse af affald, skrot og andre materialer. Vi i OP System følger udviklingen tæt for at være på forkant og for at kunne tilbyde vores kunder det bedste. OP System Danmark er en del af koncernen OP Gruppen AB.

Mats Olofsson color dk2 
Mats Olofsson Tillfällig CEO Norden

Karin Rytter Kristensen color 
Karin Rytter Kristensen, Daglig leder / Økonomichef

 

VORES MÆRKER
Vares varumarken 2023
Sammen med nogle af verdens førende leverandører, kan vi tilbyde komplette maskinløsninger til fremtidens udfordringerne ind for genbrugssegmentet.
SERVICE
service
Vi har stor fokus på eftermarkedet. Vores mål er at minimere den tid, kundernes maskiner står stille og at opretholde den højeste kvalitet af reparationer og service.
NYHEDSARKIV
nyhetsarkiv
Her finder du vores nyheder. Nye og gamle artikler.

 

OP GRUPPEN
op gruppen
Vores moderselskab OP Gruppen AB, består af tre forretningsområder: Genbrug & Materialehåndtering, Lastbiloverbygninger og Landbrugsmaskiner.
RESERVEDELE
reservdelar
Vi har reservedelene til din maskine! Med et af Skandinaviens største Reservedelslager har vi over 20.000 varer, til hurtig levering til dig.
LEDIGE JOB
lediga jobb
Brænder du for teknisk udvikling og at være tæt på kunden? Kan du lide at samarbejde samt finde den bedste løsning? Så er det måske dig, vi leder efter.

 

BRUGTE MASKINER
Begagnat B M
Her finder du alle brugte maskiner, der lige nu er til salg.
UPP